Radarbot Speed Camera Detector

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Radarbot Speed Camera Detector

Wind-up team
Δημοσιεύθηκε από "©wind-up" σε The channel comments · Κυριακή 15 Οκτ 2023
Έκανα πρόσφατα την χρήση της δοκιμαστικής περιόδου και μετά ανά μήνα συνδρομή μέχρι να δω τι ρόλο παίζει.

Το δοκιμάσαμε αμέσως στην διαδρομή από Σέρρες στην Αθήνα. Τι παρατηρήσαμε. Ότι το add αυτό βασίζεται στην δουλειά των χριστών και από ότι κατάλαβα η ίδια η εταιρία δεν εχει ασχοληθεί εκτεταμένα για το που είναι τουλάχιστον οι σταθερές κάμερες στο δίκτυο, καθόλου.

Κόμβος Λάρισας.

Μου έδειξε speed camera σε λάθος σημείο. Εκεί γνωρίζετε εχει τέσσερεις εισόδους. Την ένδειξη την έβγαλε στην πρώτη είσοδο ενώ ήταν στην δεύτερη.

Τούνελ Αγ. Κωσταντίνου.

Από όλα τα τούνελ μόνο σε ένα έβγαλε ένδειξη ενώ υπήρχαν την ώρα εκείνη σε ένα στην αρχή και στο προτελευταίο. Μου έδειξε στο δεύτερο.

Αν αναρωτιέστε πως γνώριζα τις πραγματικές τοποθεσίες όσοι ασχολούνται θα καταλάβουν. Και για τις δημόσιες υπηρεσίες μην τρέξετε αμέσως να βρείτε τα στοιχεία από το προφίλ μου, του αυτοκίνητου για να δώσετε εντολή προς έλεγχο γιατι μια φορά έγινε για το τεστ.

Ένα δεύτερο που διαπίστωσα είναι ότι δεν εχει διαθέσιμη την Ελληνική γλώσσα ενώ εχει όλες τις άλλες ακόμα και τα καταραμένα τούρκικα. Τους επεσήμανα ότι αφού διαθέτετε το προϊόν στην Ελλάδα και μάλιστα με χρηματική απόδοση θα έπρεπε να έχετε και την ανάλογη γλώσσα. Μου απάντησαν ότι σε μελλοντική αναβάθμιση θα την ενσωματώσουν.

Διστιχός θα λήξω την συνδρομή γιατι δεν εχει αξιοπιστία.
Δεύτερον βασίζεται σε ενέργειες άλλων χριστών και επειδή στην Ελλάδα είναι χαβαλέδες, δεν μου εγγυάται κανένας ότι κάνουν pin σημεία δήθεν με ελέγχους και ραντάρ έτσι για την πλάκα τους. Αν είχα μια ένδειξη ότι εχει κάνει ελέγχους και δουλειά εγγυημένη από την ίδια εταιρία που πλασάρει το πρόγραμμα θα σκεφτόμουν αλλιώς.


comments powered by Disqus
©copyright design and developer 2007-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο