wind-up Channel - ©Wind-up team

MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ενδιαφέρεστε να έχετε ένα πρόγραμμα που να σας βοηθά να παρακολουθείτε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό;
Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας κλικ εδώ.

wind-up Channel

Aν θέλετε μπορείτε να μας στηρίξετε με μια δωρεά η οποία θα διατεθεί για την αναβάθμιση του εξοπλισμού μας και λειτουργικά έξοδα.
Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Καναλιού στο youtube.com
Το  "©wind-up είναι κατοχυρωμένη επωνυμία.

Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν υφίσταται εταιρεία που να την δεσμεύει βάση της νομοθεσίας περί σύστασης εταιρικής δραστηριότητας.

Λίγα λόγια για το κανάλι
Το 2018 ξεκινήσαμε ένα επιχείρημα που μεσα στον απέραντο κόσμο των βίντεο στο You Tube φάνταζε σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Εμείς όμως το τολμήσαμε.
Η εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας εδώ και 40 χρόνια ήταν καταλυτική.
Αυτό φάνηκε από την ραγδαία αύξηση των συνδρομητών στο κανάλι που μεσα σε ενα (1) χρόνο έφτασε τους 1000 εγγεγραμμένους.  Τώρα έχουμε πάνω από 4000 εγγεγραμμένους χρήστες.
Οι πρώτοι μήνες ήταν για εμάς δοκιμαστικοί και ουσιαστικά από τον Μάϊο του 2019 αρχίσαμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο αλλα πάντα σαν ερασιτέχνες σε εξοπλισμό xωρίς ουσιώδη υποστήριξη από μέσα ενημέρωσης, ουσιαστικά πηγαίνουμε μόνοι μας τον δρόμο που επιλέξαμε απέναντι σε μεγαθήρια κανάλια, με εξωπραγματική υποστήριξη εν σχέση με την ποιότητα των videos που παρέχουν.
Τα μεσα λίγα τα έξοδα πολλά,  αλλα η αγάπη για την δουλειά μας μεγάλη. Και φτάσαμε στο σήμερα ώστε ακόμα και στην σελίδα μας στο Facebook να έχουμε 11.000+  φίλους και καθημερινά ανεβαίνουν.
Οι βλέψεις μας είναι αφού έχουμε κατοχυρωμένο όνομα, να πάμε ψηλά, να αποκτήσουμε υποστηρικτές που θα μας βοηθήσουν να καλυτερεύσουμε τον εξοπλισμό μας.  Και θα το καταφέρουμε.  

Η ιδιαιτερότητα επικεντρώνεται στην επίγεια και εναέρια λήψη, οπότε να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα του γεωγραφικού σημείου που βλέπετε.  
Το τελευταίο διάστημα ενσωματώσαμε και αφήγηση στο video και ταυτόχρονα υπότιτλους στην αγγλική έτσι όσοι παρακολουθούν το video να καταλαβαίνουν και τι βλέπουν.
Ταυτόχρονα μαθαίνουν και κάποιες πληροφορίες για το θέμα που παρακολουθούν.

1/1/2023 Η νέα χρονιά ξεκινά με αλλαγή του ονόματος του καναλιού μας και από ©Walking in Hellas * Περπατώντας στην Ελλάδα ονομάσαμε σε ©wind-up

Αυτό που επιθυμούμε από εσάς,  είναι να προωθήσετε τα videos και το κανάλι μας,  σε φίλους σας,  στα προφίλ, στο Facebook σε ομάδες τόπων που σας ενδιαφέρουν, η σε όποιο άλλο διαδικτυακό τόπο νομίζετε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δουν τα videos, πάντα με κοινοποίηση και θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να κάνετε δωρεάν Εγγραφή στο κανάλι μας ώστε να ενημερώνεστε με κάθε νέα μας ανάρτηση αλλά να συμβάλετε με αυτόν τον τρόπο στην περεταίρω ανάπτυξη του εξοπλισμού μας και της δραστηριότητα μας, μιας και δεν χρηματοδοτούμαστε.
Be informed about it «©wind-up»
Our priority in this channel on youtube, is to make our videos lasting from the beginning to the end of every step that we make in each root. No cutted scenes or frames but the whole course without making the audience bored. We create videos visualizing nature and sights by foot or by air with the help of drones so you can have the whole picture of what we see. We prefer not to contain speaking presentation on.  Please like and share whatever you enjoyed and make sure to subscribe to our official channel to keep up with more nice videos  

©wind-up YouTube channel Greece

©copyright design and developer 2018-2024 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο